10 % rabatt! (klicka här)

Jag vill tipsa om Bea! Hon är en helt fantastisk hudterapeut som jag har gått till i flera år och som jag även alltid rekommenderar till mina kunder. Hon är 100 % för det naturliga och avfärdar mina frågor om botox och restylane och allt vad det heter som dumheter i min ålder, vilket jag så klart uppskattar:) Jag är verkligen supernöjd med vad hon gör för min hud och eftersom jag är vansinnigt rädd för sprutor och knivar gillar jag att den här salongen är helt befriad från allt sådant! Jag varken dömer eller utesluter skönhetsingrepp men kan nog sträcka mig så långt att säga att jag tycker många unga tjejer gör det på tok för tidigt och nästan alltid helt i onödan.Beatrice Mathisen.se 10 % rabatt när du hälsar ifrån Hannas Room!

Besök henne på Kommendörsgatan 9 här i Stockholm.One Comment

  1. madeleine wrote:

    ahh tänk om hon hade funnits i göteborg…..