Christmas is moving in at our place!

Jamen, nu börjar det bli lite jul här hemma! Jag älskar den här tiden innan själva julafton. Allt, förutom stressen som jag tänker vägra i år, är så mycket mysigare. Konsigt det där, hur allt det man känner nu är som bortblåst efter nyår. Då vill man bara bli av med allt man nu drar fram. Jag har i alla fall bestämt att inget nytt ska köpas för att pynta fint denna jul. I år nöjer jag mig med att leta fram det som finns i skåpen. Visst ett och annat ljus kommer jag köpa men annars är det – man tager vad man haver som gäller. Jag är ingen som pyntar särskilt mycket men vissa saker Måste jag ha. Julblommor, ljus, julstjärnor, ett par tomtar, mistel, mossa, apelsiner med nejlikor och gran. That´s it. Granen ställer vi in nästa helg eller kanske i veckan. Längtar verkligen efter att komma hem och känna doften.

(oj då, va tavlan hänger snett..såg det nu:)

Knaten fixade apelsinen alldeles själv. Helt symmetriskt som vanligt! Han är underbar och väldigt noggrann :)

Klippte ut lackade stämplar och dekorerade hyacinterna med.

Sedan är det så att jag fullständigt älskar julmat. I helgen blev det tjuvstart med stuvad grönkål och köttbullar. Om ni inte har testat grönkål Måste ni göra det. Stuva med grädde, ättika, sirap, salt och vitpeppar. Finns massa olika recept, google it ;) Supernyttigt är det också!

Hoppas er helg varit fin! Nu laddar jag för en väldigt intensiv vecka. Ska förbereda en jätteplåtning i Gbg nästa vecka som ni kommer kunna följa på instagram. Men först ska vi klara av den här veckan.

Kram på er!

 

 

 4 Comments

 1. Kia wrote:

  Åh jag älskar de där apelsinerna. Hade helt glömt bort att man kan piffa upp med dem. Doftar ljuvligt!

 2. Tina wrote:

  Hej Hanna! Vet att du skrev någon gång för länge sedan att du hade några mattor över som du kunde tänka dig att sälja… Jag är framförallt ute efter någon fin kelimmatta. Eller några egentligen, i lite olika storlekar. Har du någon att sälja? I så fall får du gärna maila mig. Har du annars något tips på bra ställen att leta? Mvh. Tina

  • Hanna Wessman wrote:

   Hej Tina,

   tyvärr tog de slut på en gång men kolla tusen och en natt, matthuset och googla loss på kelim så hittar du säkert något till slut. Man måste bara ha lite extra tålamod när det kommer till den här typen av mattor :)

 3. madeleine wrote:

  alltså din blogg min energi-kick i vardagen!! å den lilla knaten alltså hur söt med en riktig koncentrations-min, underbar!!! kram