25 % RABATT!! STOCKHOLM PILATES CENTER

1400584881-1.861854.IMG_5403

Ok, den som inte har lust att höra om hur sjukt jäkla grymt det är att träna på Stockholm Pilates Center, kan stänga ner datorn nu för det här kommer ta ett tag! Jag är helt besatt! Eller kanske mer frälst. Jag har tidigare tränat lite då och då men aldrig riktigt fastna för något. Ni vet så där som vissa håller på.. jag klarar mig inte utan min träning..jag mår dåligt om jag inte får röra på mig osv osv. Det har jag aldrig fattat! Jag har altid trivts väldigt bra där i soffa på kvällarna och prat om att träna på lunchen har jag bara skrattat åt! Då ska man ju ta det lugnt och slappa! Men. På riktigt har det hänt! Det hänt MIG! Och jag älskar det! På tre månader har jag blivit starkare, gladare och piggare och detta vill jag såklart dela med mig av till er. Dels ska ni få ett erbjudande, hurra hurra! 25 % rabatt på gruppträning, 10-kort och månadskort tom 31 aug. Gäller endast nya kunder. Uppge koden HannaSommar när ni bokar på telefon eller mail. Sedan tänkte jag också visa, lite då och då, vad för typ av träning det faktiskt handlar om. Detta är tex reformer, en maskin med motstånd där man jobbar med både styrka och smidighet. Fantastisk träning som när man tar i på rätt sätt kan kännas riktigt tungt. Har fått en hel del träningsvärk av det här :)

 

 

1400589349-1.119940.IMG_5416

1400589351.168291.IMG_5413

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag tränar allt jag hinner med av de olika träningsformerna som erbjuds på schemat. Mest för att det är kul men också för att få en så allsidig träning som möjligt. Barr, matta, reformer och Garuda som just nu är lite av en favorit. Garuda är en förlängning av pilates där man även kommer åt fascian som är den hinna som ligger över alla muskler och som ofta är problemet gällande stelhet.(väldigt kunniga tränare som lär oss sådant här;) ) Det härliga med Garuda är att det är träning i rörelse. Små serier av vackra, och i vissa fall, riktigt tunga rörelser.

1400589350.489611.IMG_5414

Jobbar på linjerna ;) Detta är slutpositionen i en stor cirkelrörelse. Svårt att visa hur grymt det här är genom stillbilder av en nybörjare men som sagt, jag är helt galen i det faktum att jag nu faktiskt tränar för att det är roligt!

Hoppas vi ses i salarna i sommar!!

Mail: info@pilates-center.se

Ring:  08 – 30 65 404 Comments

 1. madeleine wrote:

  du ser stark ut!!

 2. Andrea wrote:

  Vad kul att du har hittat något du verkligen tycker är kul!!!! Det hände mig också för något år sedan. Kör så det ryker❤️

 3. Emma wrote:

  Har precis också börjat träna på Stockholm Pialtes center och älskar det! En fråg, har du börjat köra på de fria klasserna direkt? Har du erfarenhet utav pilates tidigare eller har det funkat i alla fall?
  Jag kör en 5 veckors kurs som är 1 dag i veckan men känner att det är för lite. Jag vill träna mer!!! :-)

  • Hanna Wessman wrote:

   Jag gick en provapåkurs först men nu kör jag på allt och älskar det! Förstår vad du menar..man vill nästa vara där varje dag om man fick;)