ACNE

Älskar mina nya jeans. Det är det där med bekvämligheten igen.. Sen tycker jag att de är väldigt snygga också! Finns i två tvättar. Den här och en mörkare och i svart och vit. Pop heter modellen, Acne. Vill också tacka för en grymt trevlig kväll igår! Puss!13 Comments

 1. sanna wrote:

  Snygga, härliga tjejer!

  puss

 2. madeleine wrote:

  men så snyggt!!!! jag har oxå varit sugen på ett par men tror nog att de passar bäst på en petite Hanna, ha en fin söndag

 3. Tina wrote:

  Jättefin outfit! Jag har likadana jeans och älskar dom! Vad är det för kavaj du har? gammal/ny? himla fin!

  • Hanna Wessman wrote:

   Tack! Den är från Bik Bok, jag tror den finns fortfarande. Mattsvart, ser lite ut som siden.. ett riktigt fynd faktiskt, tror den kostade runt 500.
   /Hanna

 4. Tina wrote:

  En fråga till: Din jättefina Helmut Newton-bild som du har inramad… Har du någon aning om i fall just den bilden har något namn och om man kan hitta den som affisch någonstans?

  • Hanna Wessman wrote:

   Originalfotot är taget för franska Vogue och heter, Man och kvinna. Jag tror det kan vara svårt att hitta hans bilder som affisch. Men jag är inte säker. Har aldrig stött på det själv i alla fall. Jag hittade min på Bukowskis Market och önskar dig all lycka till att finna det du söker!!
   Fina affischer hittar du annars bla här, http://fotografiska.eu/webshop/Produkter/Affischer.
   Fin kväll,
   Hanna

 5. Tina wrote:

  Tack för alla fina tips! =)

 6. Tack för en underbar kväll Hanna! Du är så himla inspirerande.. Stor kram Carro B

 7. Anna wrote:

  Hej!
  Supercool site!
  Vad heter modellen på dina jeans och vilken storlek har du?
  Tack igen för en grym blogg!
  Anna

 8. Sophie wrote:

  Grymt snygga jeans, måste ha och känner en nästan osund lycka över att jag för en gg skull befinner mig på rätt ställe och kan snurra förbi Norrmalmstorg och haffa dem :-) Men ang ditt andra inlägg om vädret, denna lycka väger inte upp det faktum att jag tycker jag blivit lovad vår i Sthlm och det är det ju inte…INTE ALLS!