Banana leaf wallpaper

 

Jaha, då var det måndag igen. Jag har en helt galen vecka framför mig. Det mesta är jobb framför datorn. Jobbar med ganska stora projekt just nu där alla är i samma fas, planeringsfasen. Gahh! Eller, jag ska inte klaga. Jag fullkomligt Älskar mitt jobb och kan knappt tro att det är sant att jag får jobba med något som är så positivt uppslukande som det här. Det svåra, för mig, är den ständiga kampen mot tiden. Den räcker liksom inte riktigt till. Jag vägrar att tumma på tid med mina barn. Inget självförverkligande i världen är viktigare än det. Detta innebär att jag ofta tampas med superstress över att jag inte kommer hinna, men på något sätt gör man ju faktiskt oftast det.

Ja, ja.. Detta var tänkt att bli ett inlägg om den här tapeten. Banana leaf, The Original Martinique Wallpaper, som man ser lite här och där. Cool tycker jag, men skulle nog aldrig våga använda den i ett rum man spenderar särskilt mycket tid i. Skulle tröttna för fort är jag rädd. En hall, ett gästrum eller allra helst en gästtoalett.

Kommer ett litet inlägg om min helg snart, som  bla innehåller utlovat recept på pojkarnas farmors fantastiska granola. Ska bara fixa lite annat först ;)

Pics, 1,2

 

 3 Comments

  1. madeleine wrote:

    japp riktigt cool men som du säger en varje dag tapet i tex vardagsrum njae det överlåter jag till andra,
    en snygg talangfull donna i farten med bra prioriteringar, det är du det!
    fin måndag till dig

  2. Kajsa wrote:

    Detta är mina drömmars tapet! Vet du om den går att få tag på i Sverige el är det från USA som gäller?