SMALL TALK

artprint_smalltalk_1200-e1416014055211

Världens största megatack till alla er, över 100 pers, som deltagit i “tävlingen” om detta fina print från One Must Dash. Jag blir både glad och nästan lite rörd över alla era fina hälsningar!!! Betyder mer än ni kan ana! Många skriver att dem ofta är här men sällan kommenterar. Jag förstår det. Jag skriver ju inte direkt några debattartiklar, men ni ska veta hur roligt jag tycker det är att få höra ifrån er ibland!

Det har blivit hög tid att utse en vinnare och trotts att jag haft svår ångest innan jag kunde välja, är det nu klart!

Vinnaren är!!! Emma Häggblad!! Stort grattis! Jag kommer skicka printet asap!

Men ingen går lottlös! Jag har fixat 30% rabatt på valfritt print mellan den 1-5/12 uppge bara rabattkoden “hannasroom” när ni loggar ut.

Tack igen alla underbara fina gullig människor som lämnat så fina hälsningar! Värmer mitt lilla hjärta!

Puss och kram

Hanna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *