About

_MN09159Final

Jag heter Emma Green, att hoppa höjd är mitt yrke. Senaste året har varit fyllt av skador, och tävlingarna har uteblivit. Sommaren 2016 är det OS, och jag har siktet instält dit. 

När Hanna frågade mig om jag vill testa att blogga här, blev jag väldigt smickrad, och glad. Jag gillar inredning, mat, blommor, design, konst, att hitta det vackra i vardagen och försöka göra just den vacker.  För mig är det viktigt, för att skapa en balans till allt det sportiga i mitt liv. Som den elitidrottare jag är har jag en tendens till att vilja göra allt perfekt. Även det är något jag försöker att jobba med, yoga har blivit ett verktyg för att varva ner och hitta eller i alla fall försöka hitta lite mer lugn och få återhämtning mitt i allt presterande.

Här i min blogg är detta en del av det ni får följa, mitt liv som höjdhoppare och min väg tillbaka från skador, med målet att äntligen få tävla igen, och där OS är det viktigaste. Men det ni kommer få se mest av här är kanske hur jag får min vardag vacker, och förhoppningsvis kan inspirera er till att se det vackra i er. Och tro mig, jag vet att det inte alltid är sanningen, livet är inte alltid höga skratt, ganska ofta, tristess, frustration, tårar (i alla fall för mig), sorg, krångel eller annat skit. Men även om så är fallet, så kan man inte låta sig slukas upp i det totalt, det finns alltid något fint att hitta, hur litet det än är. Och då är jag övertygad att har man den förmågan, då kommer snart mer fint in i ens liv.

Hoppas ni vill följa mig här,

Emma

2 replies on “About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *