Garuda (klicka här)

 

Garuda är en helt fantastisk träningsform som vi har tagit in på Stockholm Pilates Center. Jag ska själv börja ha Garudaklasser i maj och mina privatkunder får även köra en hel del Garuda nu. De älskar det! Jag älskar det! Här är en video där grundaren själv, James D’Silva visar hur det kan se ut. Man tränar ofta en del av passet i olika stående övningar och sen ner på golvet i andra typer av övningar. Jag har aldrig varit så stark och smidig som jag är nu.

 2 Comments

  1. Tanja wrote:

    Åh jag vill prova! Funkar det att vara helt otränad eller rekommenderar du att man ska börja med lite Pilates innan? Hur mycket kostar det om man vil prova på ca 5gånger eller nått?
    Tack igen för bra inlägg!

    • Amelie wrote:

      Kul! Vi har faktiskt nybörjarkurser som drar igång i maj på Garuda och de är 5 ggr så man får en liten kickstart! Då är det helt ok om du inte har tränat pilates tidigare. Gå in på http://www.pilates-center.se/ och om du scrollar ner lite så ser du info om kurserna. Jag skulle rekommendera dig att gå på onsdagarna kl 18.30 om du har möjlighet. Hör av dig till receptionen sen på 08-306540 eller info@pilates-center.se om du vill ha mer info eller om du vill boka in dig! :) Hoppas vi ses!