lampa1

lampa3

lampa6

lampa8

lampor10

lampor9

I det där hörnet av soffan hittar ni mig denna Lördagförmiddag. Jag ska nämligen läsa modetidningar, dricka kaffe ur fin kopp och äta fikon. Så himla mycket lyx på det!

I detta rum har Suspension lamp kommit upp ovanför det runda bordet och på golvet ligger en gigantisk, mönstrad och mjuk sak från Layered

Och just d, en gullig sak, min yngsta somnade precis i fåtöljen mittemot mig. Kolla nedan så söt..

lampor12

lampor14


skor6

skor1

skor2

skor3

skor7

skor8

 

GUCCIfeber fick jag i somras. Och att handla ett par skor och en väska med dess monogram var det enda botemedlet. Frisk blev jag aldrig men lite fattigare :)

Att få vackra saker paketerade i ännu vackrare lådor. Det är halva grejen! Guccis lådor är de vackraste jag vet och tillsammans med Acnes blekrosa och lite annat fyrkantigt med brand på blir det ett himla fint stilleben såhär i en hall eller i en garderob.

PUSS

Ida


stol5

stol4

I vårt mörkblåa vardagsrum på de vita snöbyråerna står två krukor från en plåtning vi hade här hemma för Plantagen(mer från den i en tidning nära dig snart;) kvar.

Terrakottakrukor, helt obehandlade och sådär riktigt intensivt röda har jag liksom aldrig räknat med i min inredning. Vi ser dom ju som oftast med “filmjölkspatina” i bohemiska miljöer och orangerier. Men precis så som dom är, mot en mörk vägg är inte alls dumt. Så dom får stå kvar.

PUSS


stolar1

stolarn3

Stol3

Min fyra y-tsolar har fått ny färg. Från nattsvarta till mjukt olivgröna. ÄLSKAR olivgrönt!

Söndag och regnet står verkligen som spön i backen. Ganska mysigt ändå tycker jag som gärna tar en vila med en saga och gosvarma barn bland fluffiga täcken i soffan såhär efter lunch.

Sen ska vi styra upp oss lite och åka in till stan för manikyr och tjejmiddag på Riche, jag och mina tjejer.

PUSS

Ida


IMG_8166

IMG_8163

IMG_8167

IMG_8071

IMG_7679

 

IMG_7824

IMG_7881

IMG_8070

IMG_8078

Att bo såhär nära havet och stranden är en ynnest. Vår lilla strand som till en början är grå och stenig för att sen mynna ut i len och vit sand.  Nu när det är högsäsong är den ju betydligt mer besökt av såväl turister som locals men ändå inte

Jag skulle kunna sitta där i min solstol och blicka ut över det blå hela dagarna, varje dag men barnen tröttnar..konstigt nog 😉 Men med lite roliga strandleksaker och en kylväska med glass och dryck vinner jag någon timme!

PUSS

Ida


IMG_7861

IMG_8006

IMG_8007

IMG_8008

Fruktigt! Jag märker att dessa otippade, färgstarka och på något sätt lite läskande prylar gör mig på gott humör! Det är alltså inte barnens saker utan mina :)

HOLA!

Tisdag men jag vem har koll?! Dagarna är ungefär samma här nere och som vi njuter. Lite, lite myror i benen får jag när vi legat på vår lilla strand eller vid poolen en halv dag men då gäller det att stålsätta sig, för det är så jäkla bra att tvinga sig själv att göra ingenting. Säger dom..

Men idag måste jag se något annat än mina egna fötter genom solglasögonen så jag gör mig iordning och drar in till Puerto Banus..shoppingen där alltså!

PUSS

Ida


IMG_8005

IMG_7996

IMG_8001IMG_7999

Jag är ju forfarande igång med att inreda denna lägenhet, nu finns ju det mesta på plats men små personliga saker som sätter pr(i)cken över spanar jag efter. Så igår då jag var på marknaden inne i Estepona och snubblade över denna vackra keramik slog jag till!

De är gjorda här utav en lokal konstnär/keramiker/surfare som själv stod i sitt stånd och sålde med dreadlocks och bar överkropp..ni fattar looken.

IMG_7997 (1)

IMG_8011

IMG_8012

IMG_8015

IMG_8013

IMG_8016

De passar bra som frukostskålar, serveringsskålar eller den allra största bara som den är, nu med dagens snäckskatter från stranden i.

HOLA!

Kära läsare, då var jag i Spanien igen. Det är visst här min blogglust väcks så jag går på känsla och bloggar igen då! Ett inlägg om dagen ska jag ju kunna få till.

Vi är här hela långa semestern på sju veckor och har redan avverkat två, mest solat, badat, shoppat, njutit varma kvällar på terassen och ätit en massa god mat-love it.

PUSS

Ida


image

image

image

image

image

 

84-8088

 

I vårt spanska master bedroom hänger den vackraste sänghimmel i lin. Man sover faktiskt som en kattunge under denna!

Jag beställde vår här och släpade med mig den ner till Spanien, helt klart värt det! Nu beställde jag precis en till som ska få hänga i gästrummet i vårt soliga lilla paradis.

PUSS

Ida


image

image

image

image

image

 

I vår grå hall idag. Jag har tröttnat på den snälla, gråa färgen men tänker att måla om alltihopa känns..meckigt. Dessutom vet jag inte vilken färg det skulle vara. Istället tänker jag förändra rummet med textilier i form av gardinlängder längs med en hel vägg! Det mjukar upp, lyxar till och man kan lätt få ny färg på en hel vägg utan att ens öppna färgburken.

Dagens tips!

PUSS

Ida


image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Mitt fikonträd köpte jag för tre år sen och nu, den tredje våren hos oss ger det frukt!

..och massor med frukt, nu är det fem stora men minst sex mindre som är på gång. Detta är så exalterande och jag känner mig urstolt!

Trädet står väldigt ljust, i gassande sol hela dagen och jag vattnar det varje dag, en gång i veckan med näring. Sen sprutar jag hela plantan med vatten(i en tantig blomspruta) lite när bladen ser torra ut. På sommaren har jag flyttar jag ut trädet på vår soliga altan i perioder och då vattnar jag två gånge rom dagen. På vintern står det ljust inne och tappar då nästan alla blad.

Nu vill jag att det ska växa till sig ännu mer och sen ta över hela vår matsal.

PUSS

Ida