Skördelycka!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Mitt fikonträd köpte jag för tre år sen och nu, den tredje våren hos oss ger det frukt!

..och massor med frukt, nu är det fem stora men minst sex mindre som är på gång. Detta är så exalterande och jag känner mig urstolt!

Trädet står väldigt ljust, i gassande sol hela dagen och jag vattnar det varje dag, en gång i veckan med näring. Sen sprutar jag hela plantan med vatten(i en tantig blomspruta) lite när bladen ser torra ut. På sommaren har jag flyttar jag ut trädet på vår soliga altan i perioder och då vattnar jag två gånge rom dagen. På vintern står det ljust inne och tappar då nästan alla blad.

Nu vill jag att det ska växa till sig ännu mer och sen ta över hela vår matsal.

PUSS

Ida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *