Semesterbloggen och ny keramik

IMG_8005

IMG_7996

IMG_8001IMG_7999

Jag är ju forfarande igång med att inreda denna lägenhet, nu finns ju det mesta på plats men små personliga saker som sätter pr(i)cken över spanar jag efter. Så igår då jag var på marknaden inne i Estepona och snubblade över denna vackra keramik slog jag till!

De är gjorda här utav en lokal konstnär/keramiker/surfare som själv stod i sitt stånd och sålde med dreadlocks och bar överkropp..ni fattar looken.

IMG_7997 (1)

IMG_8011

IMG_8012

IMG_8015

IMG_8013

IMG_8016

De passar bra som frukostskålar, serveringsskålar eller den allra största bara som den är, nu med dagens snäckskatter från stranden i.

HOLA!

Kära läsare, då var jag i Spanien igen. Det är visst här min blogglust väcks så jag går på känsla och bloggar igen då! Ett inlägg om dagen ska jag ju kunna få till.

Vi är här hela långa semestern på sju veckor och har redan avverkat två, mest solat, badat, shoppat, njutit varma kvällar på terassen och ätit en massa god mat-love it.

PUSS

Ida


3 replies on “Semesterbloggen och ny keramik

 • Anna

  Hej! Jag har försökt kontakta dig på instagram, men försöker här istället! Jag är i SanPedro, 20 min från Estepona, och undrar vilken marknad du hittade skålarna på? Det finns ju flera marknader där. De hade ingen keramik på den på onsdagar. Var det den marknaden på lördagar i hamnen eller möjligtvis längs med strandpromenaden på kvällen som du hittade dem? Jag är här några dagar till och vill så gärna införskaffa några skålar, de var så fina :)
  Hoppas du har tid och lust att svara :) Tack för fin inspiration och en bra blogg!
  /Anna

  Reply
 • Anna

  Hej!
  Jag provar en sista gång :) Jag har varit på marknaderna som är på onsdagar och söndagar i Estepona nu sista veckan utan att hitta dessa skålar. Vilken marknad hittade du den på? Var det utmed stranden på kvällen? Jag blir så oerhört tacksam om du vill svara! Kollar som sagt din Insta och läser din blogg nästan dagligen.
  Tack på förhand igen!
  Vänliga hälsningar Anna

  Reply
  • idacarrol

   Hej Anna! Han var från marocko och bara på “genomresa” så tror nog att det blir svårt. Hemskt ledsen. Kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *