Glad vinter och Våren är här!

För några veckor sedan ordnade Lisen Sundgren och jag ett event vi kallade “Glad vinter!” Nu när vi har denna långa, långa vinter måste vi göra det bästa av den!

 

Fina företaget Årstiderna sponsrade med härlig frukt och grönt! Tack!

 

Vi samlades en eftermiddag. Myste, drack goda teer och minglade. Sedan lärde vi oss om hur man kan fylla på sin energi och bli av med stress med hjälp av yoga, andning och meditation.

Det kom både nya och erfarna yogis vilket var meningen! Det har ingen betydelse om man är nybörjare eller har utövat yoga ett tag, med öppet sinne finns alltid massor att lära!

 

Därefter höll härliga Lisen Sundgren, utbildad herbalist och homeopat, ett föredrag om hur man får en ”Glad vinter” med hjälp av säsongens grönsaker, rotfrukter och kryddor. Som till exempel rödbetor, grönkål, äpplen, kanel och ingefära.

Lisen berättade om kraften i det gröna och hur olika ingredienser, framför allt örter och kryddor, påverkar vår hälsa. Under tiden visade hon hur man gör egna drinkar, smoothies och teer som ger energi, stärker immunförsvaret och lyfter humöret!

Drinkarna blev underbart goda, var mättande och fyllda med vitaminer. Dagen efter kände dom flesta av oss sig riktigt pigga och glada!

 

Hela eftermiddagen inspirerade oss alla till att leva en lite mer ”grön livsstil”!

Och det gav mersmak!

Så den 21 april kör vi igen. Då heter eventet “Våren är här” och det får vi väl hoppas stämmer!

Under våren börjar det röra sig i marken, livet återvänder och hänryckningens tid närmar sig. Under denna eftermiddag fokuserar vi på att krama ut det sista av vintern ur vårat blodomlopp för att möta försommaren glada och pigga!

I yogan kommer jag fokusera på återhämtning genom att låta rörelse möta stillhet och Lisen kommer lära oss komponera gröna juicer som ger näring och energi!

Hoppas ni kan komma, detta event ser jag verkligen fram emot!