tumblr_mpczxgz58l1r0nat1o1_500Då var det dags att flytta igen! Jag är både glad och stolt över att nu vara en del av United Influencers och hoppas ni alla följer med till min nya adress och blogg, hannawessman.se!

Jag har verkligen kämpat på ensam och tackat nej till många fina erbjudanden under årens lopp. Nu kändes allt rätt och jag ser med glädje fram emot allt nytt och spännande som väntar! Hannas Room lämnar jag nu, efter 7 år, bakom mig men det är också den stora skillnaden. Det mesta funkar och ser likadant ut som vanligt! Jag vill också passa på att tacka alla fantastiska bloggare som delat HR med mig! Många bloggar vidare på eget håll och jag lovar att uppdatera er med vart när alla har hittat ny plats!

hannawessman.se


Foto 2016-06-09 16 12 52-2

Kommer snart få alla bilder från bröllopet. Ska bli så härligt att återuppleva allt genom kameralinsen. Denna ljuvliga plats! Längtar tillbaka varje dag. Hade varit smart att stanna en vecka till efter bröllopet. Har faktiskt varit väldigt väldigt trött efter allt.. Jag har fått en hel drös med mail från människor som vill gifta sig i Italien och alla undrar samma sak så jag tänkte att det var lika bra att göra ett eget litet inlägg kring hur det blev som det blev.

Att det blev Villa la Madonna var faktiskt en fantastisk tillfällighet. Jag träffade Annica, som driver hotellet tillsammans med sin syster Marie, på en jobbmiddag och berättade att jag letade efter en plats att gifta mig på i Italien. Annica visade sitt helt nyrenoverade drömställe som faktiskt bara varit öppet sedan i mars och jag bokade in oss på stående fot och det är jag oerhört glad över. Vår vecka och framför allt vårt bröllop blev precis allt vi kunnat önska oss.

Jag bidrog med lite idéer och moodboards allt annat ordnade den fantastiska personalen på Villa la Madonna. Alltid med Annicas trygga hand närvarande och alltid med ett vänligt leende på läpparna.

Skärmavbild 2016-09-02 kl. 12.06.39

Skärmavbild 2016-09-02 kl. 12.04.17

Foto 2016-06-02 11 16 38Skärmavbild 2016-09-02 kl. 12.05.32

Så svaret på frågan huruvida Villa la Madonna är ett bra ställe att gifta sig på kan jag säga från djupet av mitt hjärta, det är det verkligen!


Hämtade upp leverans till en kund på Vitra igår och hann med en liten runda såklart. Vad jag har köpt får ni se senare men kan avslöja att det är en av mina absoluta favoriter :)

Vitra.com

 Vilken helg! En vecka efter bröllopet lämnade vi stan tillsammans med vänner och styrde mot deras landställe ute i skärgården. Svartsö, en av mina favoritplatser på jorden! Fantastiskt väder och det enda vi skulle ägna helgen åt var att ta det väldigt lugnt, laga mat och mysa med alla barn. Perfekt upplägg med andra ord.

Men en sak firades..Min födelsedag! Vaknade av sång och kalasdukat bord, blev tilldelad en festlig huvudbonad och ordinerad iskallt morgondopp;) Barnen var mycket förtjusta.

När man precis fyllt 40!! (Herregud. Kan inte fatta att jag är vuxen nu..) Kan man inte vakna till på ett bättre sätt än sådär. Kände mig vips som 20 igen:)

Anna! Henne kan man alltid räkna med! Älskade Anna.

Lyxleverans ut till ön från Berries by Astrid! Tack för det!


b7a493217b32c25b6e2c70c3785993c5

Först ut den här veckan är den här bäddsoffan, Chico från danska Karup. Planerar ett miniloft med plats för övernattande gäster och tycker den här är ett väldigt bra alternativ till den traditionella modellen som om jag ska vara ärlig sällan är varken snygg eller bekväm.

karup

Kostar 9 500 kr och finns i flera fina färger.

chico


Jag är helt tokig i krämer, tvålar, skrubb, oljor, ja ni fattar! Har sagt det många gånger förut dessutom 😉 Jag älskar att testa nya produkter och uppdaterar mitt badrumsskåp oftare än vad min man tycker verkar nödvändigt men har kommit på honom mer än en gång med fingrarna i kakburken..

Nu har jag fått testa Åhléns nysläppta skönhetsserie Berså och jag har inte bara testat på mig själv! Hela familjen fick passera tvätt och smörj igår 😉 Barnen som levt i en pool hela förra veckan behövde verkligen återfuktas och fick snällt stå still en stund, mannen också. Tyvärr inga bilder på det 😉

Berså, som tagit plats i Åhléns bra val-sortiment är fairtrade-märkta och innehåller naturliga ingredienser. Mina favoriter är kroppscremen och oljan! Känns mjukgörande och vårdande utan att kladda. Jag måste ha ganska feta crèmer för att inte kännas torr. Doftljuset gav också en väldigt behaglig doft.

Produkterna hittar du på ahlens.se och i Åhléns varuhus.

(I samarbete med Åhléns)


Älskar den här klänningen från Daisy GraceEnkel att styla och passar både till platta och höga skor. Behöver mer av den här typen av plagg som man inte känner sig för uppklädd i på dagen men som även funkar dom dagar man går direkt från jobbet ut på middag.

Ooops.. min blev visst lite kortare 😉

Finns även i svart.

Daisy Grace.


Skärmavbild 2016-08-23 kl. 16.33.12

En vecka i paradiset!! Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna när det va dags att säga hejdå igår. Vilket magiskt ställe. Vilka människor. Jag har såklart så mycket bilder att jag skulle kunna blogga om Villa la Madonna  resten av året 😉 det ska jag inte göra men jag kommer dela med mig i ett par olika inlägg av allt fint vi upplevt.

Innan bröllopet spenderade vi och nära och kära dagarna med att inte göra något alls förutom att njuta! Det är nämligen så Annica Eklund, som äger Villa la Madonna tillsammans med sin syster Marie, vill ha det. Perfektion som måste upplevas! Jag är helt överväldigad. Allt från inredning, miljö, mat, vin, (testa deras egna om du åker dit) till service och personal får högsta betyg av oss!

Måste också tipsa om att boka vinprovning om du/ni åker hit! Man behöver inte vara en vinnörd för att det här ska vara en verklig upplevelse. Du blir guidad av två fantastiska superproffs och vi njöt och skrattade oss igenom två timmar nere vinkällaren från 1600-talet! Gregorio och Olof, tack!

Tack ALLA fantastiska människor på Villa la Madonna! Vi längtar redan tillbaka!!

Återkommer med del 2 snart 😉