ATTIC MAKEOVER

Segertecken får man faktiskt göra när man tävlat mot klockan och vunnit 😉 Ni som följer mig på snapchat har mött den här mannen förut men nu tyckte jag det var dags att presentera honom även här på bloggen! En av mina stora kärlekar i livet! Staszek! Finsnickare från Polen och min kollega och vän sedan två år. Vi är nu 5 personer i vårt lilla team och jag är så oerhört glad över vad vi gör och hur vi gör det! Alltid med ett leende och vår punsch line, everything is possible – if you pay, hahaha..används flitigt;)

Hos den här kunden har vi flyttat en köksö som delade den öppna ytan i två mindre delar. Nu är det ett stort öppet rum med kök och vardagsrum. Ska visa mer när möbleringen är klar. Vi slipade också golven och betsade dom mörkt bruna istället för det vita som va. Vi byggde också ett extra köksskåp som bara ska få beslag så ska ni få se det med!

Hela väggen bakom köket är klädd i Bricmate, fläktskåpet har jag ritat med förvaring på båda kortsidorna och det rosfria köket är från Ikea. Bänkskivan har jag måttbeställt.

Den gamla köksön står nu längs med fönterpariet och terassen. Blir lite lite roligare att diska med den här utsikten. Även här är bänkskivan måttbeställd med diskho utan skarvar. Blandaren är från Tapwell.

Är du sugen på att se hur det såg ut tidigare kan du kika in här! Houzz.se

 


7 replies on “ATTIC MAKEOVER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *