Hannas-Room-Interior-pdf

Tillhör du dem som bläddrar i inredningsmagasin och blir inspirerad men aldrig hittar tiden att själv genomföra de förändringar du drömmer om? Du kanske inte vet var du ska hitta exakt den där mattan som får ditt hjärta att slå lite snabbare eller ser förändringsmöjligheterna till fullo?

Oavsett om man har ett intresse för inredning, när en önskan om att ha ett hem eller en arbetsmiljö som speglar vem man är så hjälper vi dig. Ditt hem är din borg och den förtjänar all sin glans.

Tillsammans sätter vi oss ned och ser över dina behov. Utifrån vårt samtal kommer vi fram till en projektplan med budget och tidsram.

I Hanna’s Room finns tillgång till yrkespersoner som är de främsta inom sitt fält. Våra hantverkares skicklighet och känsla för hög standard lägger grund för ett resultat som du kommer bli mer än nöjd med. Att platsbygga kök, garderober och möbler och på att ta fram potential och möjligheter inom given tidsram och budget är deras specialitet.

För mig som driver Hanna’s Room är det viktigt att veta att jag kan erbjuda mina klienter kvalitet och trygghet in i minsta detalj, både vad gäller resultat och arbetsprocess. Jag projektleder därför varje projekt själv och är ditt språkrör. Med mig vid din sida slipper du tänka på logistik, inköp och de mer praktiska aspekterna av inredning och renovering.

Per Hagman skrev ”Att komma hem ska vara en schlager” – vi menar att komma hem ska kännas i hela kroppen. Din fristad för att vila, umgås och skapa. Vi vill ge dig de allra bästa förutsättningarna för att verkligen kunna njuta av ditt hem och liv.

För kampanjer med e-handel och andra samarbeten på hannasroom.com kontaktar du mig enklast på hanna@hannasroom.com