EYE CATCHERS FROM THE FURNITURE FAIR

Jag ska inte ge er någon trendrapport eller ens en best of lista från mässan. Det vore inte rättvist för jag såg absolut inte allt. Tiden sprang iväg som vanligt men lite hann jag i alla fall med;) Startade med lunch på Design Baren, av Andreas Martin-Löf ArkitekterVäldigt uppskattat och väldigt fotat. Också spännande att lyssna till Andreas föreläsning om hur dom arbetar och tänker kring sina projekt. Inspirerande.

FullSizeRender

Jag kan inte sluta förälska mig verkar det som. Stolar.. Crown, både makalöst vackra och bekväm. Allt man kan önska sig av en matsalsstol.

Mer stolar. Den här, en nyhet från Gubi.

Supersnygg, Verner Panton klassiker från Verpan.

Gemla.

Tyger, tyger..Stannade länge i Astrids monter. Fantastiska tyger och lika fantastiska människor! Stolt över Louise är jag också! Hon är så jäkla grym på det hon gör och hennes hängare fick mycket uppmärksamhet av besökarna.

Imponerande bordsskiva hos Friends & Founders.

Jag har lysrör på huvudet. Alltså jag tänker på det..

Tänker på det här också..

Snyggaste skrivbordet från Turini & Werich.

Söt lampa från Menu.

Om jag ska säga nått om vad som var bäst måste det ändå bli den här;) David, Design Baren, Andreas Martin-Löf Arkitekter.

Avslutade och sammanfattade dagen på bästa tänkbara sätt. På Daphnes med dubbla beställningar baconlindade dadlar.


2 replies on “EYE CATCHERS FROM THE FURNITURE FAIR

 • rebecca

  Hej Hanna!
  jag vet inte om du fortfarande jobbar it äntligen hemma men jag skulle gärna vilja ha din hjälp. Vi flyttar till en andrahandslägenhet i gamla Huddinge på 70kvadratmeter en 2a. Det är vita väggar och ekparkett. Jag är student och min sambo har precis blivit delägare i ett företag. Problemet är att vi bott i en superliten lägenhet på ca 25kvadrat och har därför små möbler och lite. Det kommer eka i nya hemmet. Vad ska jag göra, pengar finns tyvärr inte att köpa nytt så vi får jobba med det vi har, tyvärr. Är ni intresserade av att hjälpa oss så skulle iaf jag gråta av lycka. Annars kanske ge mig lite tips för att göra det hemtrevligt. Älskade det du gjorde hos Niat i äntligen hemma.

  trevlig helg Rebecca!

  Reply
  • Hanna Wessman

   Hej Rebecca! Tack för dina fina ord! Det värmer! Om du vill ha hjälp av ÄH måste du tyvärr vända dig dit och anmäla ditt intresse. Önskar dig all lycka till med ditt boende! Kram Hanna

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *