FARROW & BALL – AND THE WINNER IS

fb

Då var det dags att utse den lyckligen vinnaren i tävling om färg för 10 000 kr från Farrow & Ball! Så fantastiskt kul att så många har varit med och tävlat! Kommentarsfältet har till och med slutat att fungera och tack för de mail som ramlat in angående detta!

fb2

Jag hoppas verkligen att du som vunnit kommer gå lös totalt! I alla fall en aning 😉 Leta inspiration och provmåla ett par olika kulörer för att våga lite extra!

fb3

Om man nu inte vågar gå på och måla hela hemmet i olika kulörer kan sovrummet eller hallen vara bra rum att börja med. Rum man inte är i hela tiden men som ändå sätter en tydlig ton till resten av hemmet.

fb5

 Eller varför inte ge köket en helt ny look!

Vad du, Jennifer Öhman , än väljer att göra så hoppas jag du ska bli både glad och nöjd med ditt nya, färgglada hem för det är du som har vunnit! Skicka gärna före och efter bilder på dina framsteg så lovar jag att dela dem här på bloggen 😉

För alla er andra! Tack för att ni var med och ingen går helt lottlös! Från och med imorgon och en vecka fram, 15-22 okt, har ni mina fina läsare 15 % rabatt på Farrow & Balls alla kulörer på ABC Färgekonomi. Både i butiken och i deras webshop.

Uppge bara hannasroom som rabattkod.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *