FOODIEBAG

vsco-photo-2

Ibland händer det att det står någon liten present utanför dörren när man kommer hem. Blir alltid så glad när det är något man verkligen gillar eller fastnar för! Det kan vara lite precis vad som helt faktiskt. Som den här gången! Vilken superidé tänkte jag när jag läst igenom vad Foodiebag handlar om! En app för beställning av takeaway. Vet inte med er men det händer mig allt för ofta att jag slänger i mig nått (halvbra) snabbt för att jag inte hinner stå och vänta i långa lunchköer på dagarna. Lösningen kommer här!

vsco-photo-1

Jag fick testa Foodibag, som helt enkelt funkar så att man via appen beställer mat från någon av restaurangerna, bokar vilken tid man vill hämta sin lilla påse och betalar på en gång! Hur smart!? Jag bor nära en av  mina favoritställen, Vurma, och testade för första gången igår att beställa min vanliga, Haj Fajv, betalade, bokade tid och sprang helt enkelt snabbt över och sprang hem igen! Så smidigt och väl värt ett blogginlägg tycker jag!

Appen kan man ladda ner här.


One reply on “FOODIEBAG

  • Cecilia

    Hej Hanna! Vad roligt att du ska uppdatera bloggen och att det verkar som om det ska finnas en webshop också!! Jag håller på att längta ihjäl mig efter dina fina krukor, kommer de också säljas hos dig måntro?
    Stor kram Cissi

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *