10 replies on “I SENASTE RESIDENCE

 • 17doors

  Såå snygga bilder i detta reportage, som också speglade din härliga personlighet. Om man ska ta hjälp som privatperson är det definitivt dig man ska leja. Och sen är du ju så satans stylish och snygg också!
  Kram!

  Reply
 • Joanna

  Hej fina du, först måste jag säga att du är så grym! Fantastiskt duktig på det du gör och samtidigt verkar du så ödmjuk och prestigelös. Det är en fröjd att se att det går så bra för dig och tack för din fina och inspirerande blogg.
  Nu till min fråga, är gardinerna från My window precis som dina tidigare? Ser fantastiskt fina ut, undrar vad det är för material? Bästa hälsningar från Joanna

  Reply
  • Hanna Wessman

   Åh va glad jag blir!! Betyder oerhört mycket att få höra! Tack söta! Gardinerna/tygerna är från Mark Alexander, http://www.casarosa.se jättevackra ulltyger och i sovrummet har jag linne:)
   Kram på dig!

   Reply
 • Sonja

  alltså, WOW! Har följt dig ett bra tag men först nu jag kommenterar, och kan bara instämma med allt föregående som sagts. Ditt vardagsrum och matsal är precis (!) så som jag drömt om att ha det i min nya lägenhet men inte kunnat sätta fingret på exakt hur det ska göras. Men den mattan- himlen! Måste ju fråga var den kommer ifrån?

  Tack fina du för en blogg med inspiration i världsklass!

  Reply
  • Hanna Wessman

   Tack snälla söta du!! Den är från Linoleumkompaniet. Hälsa från mig så hjälper dom dig till rätt produkt! Bästa, Hanna

   Reply
 • Emilie

  Jättefina bilder i senaste Residence! Så otroligt smakfull inredning. Är avis på din stil och bara måste fråga vart din superfina båtringande top kommer ifrån? Tack för en väldigt inspirerande blog! /Emilie

  Reply
  • Hanna Wessman

   Åh tack snälla! Blir så glad! Den kommer från H&M :) Kram och tack för att du är här och lämnar en liten hälsning!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *