OUR COUNTRY HOUSE GARDEN

Vårt lilla gula hus på åsen är nu vitt. Ska visa hela resultatet när fönstren är målade. Gröna fönster och knutar ska det bli.

Vi ska ju dra igång en större ombyggnation och renovering längre fram men om jag ska vara helt ärlig så är det ingen som orkat planera allt under året utan bestämde oss för att göra ett par småsaker i år för att förhöja känslan en aning. Gula hus kan vara väldigt fint men vår lilla 70 tals stuga bar inte den kulören 😉

Vår trädgård är så trist att det nästan är komiskt. Helt platt, två hörnrabatter och lite buskar. That´s it. Vi har Väldigt mycket att göra med den här trädgården innan den kommer kännas mysig och lummig men nu har vi i alla fall satt igång! Bara växter vi verkligen älskar ska få en plats.

Jag och min svärmor planterade 60 lavendelplantor igår.

Stockros, tyvärr fanns det enbart gula kvar men tanken är att blanda alla möjliga kulörer. Dalia, ljuvliga lilla blomma.

Längst till höger, Violruta, perenn som kommer år efter år. Ett Magnoliaträd ska ner i marken idag!

Den långa smala med lila blommor heter Jätteverbena.

Soffan kommer från Fermob.

 

Fermob 1


3 replies on “OUR COUNTRY HOUSE GARDEN

 • Madeleine

  Så fint det kommer bli!!! Har följt din blogg i så många år nu å jag blir lika inspirerad idag som den dag jag började följa den! Du är bäst! Ha en fortsatt härlig sommar på åsen, puss

  Reply
 • Maria

  Hei Hanna,
  Så herlig sommarstuga ni har! Kan jag fråga hvilket hvit kulør ni målade med? Ser efter hvit farg til vårat hus. Maria :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *