VILLA LA MADONNA – PART 1

Skärmavbild 2016-08-23 kl. 16.33.12

En vecka i paradiset!! Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna när det va dags att säga hejdå igår. Vilket magiskt ställe. Vilka människor. Jag har såklart så mycket bilder att jag skulle kunna blogga om Villa la Madonna  resten av året 😉 det ska jag inte göra men jag kommer dela med mig i ett par olika inlägg av allt fint vi upplevt.

Innan bröllopet spenderade vi och nära och kära dagarna med att inte göra något alls förutom att njuta! Det är nämligen så Annica Eklund, som äger Villa la Madonna tillsammans med sin syster Marie, vill ha det. Perfektion som måste upplevas! Jag är helt överväldigad. Allt från inredning, miljö, mat, vin, (testa deras egna om du åker dit) till service och personal får högsta betyg av oss!

Måste också tipsa om att boka vinprovning om du/ni åker hit! Man behöver inte vara en vinnörd för att det här ska vara en verklig upplevelse. Du blir guidad av två fantastiska superproffs och vi njöt och skrattade oss igenom två timmar nere vinkällaren från 1600-talet! Gregorio och Olof, tack!

Tack ALLA fantastiska människor på Villa la Madonna! Vi längtar redan tillbaka!!

Återkommer med del 2 snart 😉


One reply on “VILLA LA MADONNA – PART 1

  • madeleine

    åh det ser ut som ni haft en helt magisk vistelse, har följt er på insta å herregud så fantastiskt det ser ut alltifrån luncher till vackra vyer å glada människor, helt ljuvligt, grattis än en gång

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *