HAPPY FRIDAY

1t

 

Ja, jag lär mig mycket just nu. Både om mig själv och andra faktiskt. Livet snurrar i en väldig fart och jag har precis kommit ur en ganska tuff period med mycket jobb, sjuka barn och ja, allt det där som brukar kallas livspussel ;) Det härliga är att nu åker jag bara med och har bestämt mig för att njuta oavsett. Det är liksom ingen idé att stressa upp sig ändå. Jag har ju inte hunnit blogga så mycket den här veckan, saknar det faktiskt. Älskar att sitta här framför datorn en timma eller så och bara dras in i bubblan av bilder och inspiration som far fram framför mina ögon. Jag behöver verkligen det där då och då. Dem som ser på när jag skrållar bland bilder brukar undra vad jag håller på med, för det går väldigt snabbt. Nog om detta. Önskar er alla en riktigt fin helg!

P&K

Hanna4 Comments

  1. sanna wrote:

    Du är bäst! Puss

  2. Ellinor wrote:

    Du är en stor inspiration både stilmässigt och som person!

  3. Madeleine wrote:

    bra inställning!! men jag har saknat dina inlägg, hoppas du haft en fin helg!