Hej Maj, Hejdå April!

Tänk att vi snart är framme i Maj-månad. Hela April har gått förbi så fort.

Under April hann jag med en hel del. Kom hem från USA i precis lagom tid för att tillbringa hela månaden hemma. Och inte nog med att jag var hemma i Stockholm så har jag även varit Hemma i mitt hem hela månaden. Jag sa upp min plats på Snask och trodde att jag skulle flytt in i ny lokal den 1 april men så blev det inte riktigt. Men desto bättre lokal kommer jag flytta in i om bara några dagar. Och det ser jag verkligen fram emot. Känner på mig att sommaren kommer bli grym.

Ljuset är tillbaka på riktigt och snart kommer väl den där värmen också som jag just nu bara känner i minnet. Visst solen värmer lite, men inte så mycket som jag hade hoppats på.

Jag har även jobbat som en tok med massor av ny (och gamla)och roliga projekt. Jag hoppas naturligtvis på att Maj kommer bli minst lika bra.

The month of April passed as quickly as it came. The sun has begun to peep out a bit more, but I miss the heat still.
I worked a lot during April and hope for an equally good month in May.One Comment

  1. madeleine wrote:

    å det är så kul å få följa dig både här å på instagram, få ta del av ditt arbete å hänga på när du reser runt!! gillar´t massor!!!