sommar 13

 

Sommaren kom med full fart och med många olika jobb, det har varit nästan lite för mkt men väldigt roligt. Hårt slit och arbete lönar sig. Jag är i full färd med att starta min egna firma och nu börjar det hända saker.Det känns som en riktigt spännande höst… Men först ska jag ta och ha lite semester. Spanien, sol, vin och små badbyxor.

Inte på ngt sätta har jag lämnat hannasroom, det har bara varit en hel del att styra med. jag ser fram emot att få sprida modenyheter tillsammans med mina kollegor här på Hannasroom länge framöver. Glad modesommar!

Lite såhär tänker jag att den här semestern ska se ut.004

 

Pic

 2 Comments

 1. Alexander wrote:

  Hejsan Niklas, hittade inget annat sätt att kontakta dig på förrutom här.. Men kollade på Nyhetsmorgon 15/7 då du medverkade ang. shorts mode, på en av dockorna som var med(längst till vänster) med vit skjorta, hade en väldigt snygg ryggsäck på, min fråga är då vilket märke ryggsäcken har och vart man kan få tag i den? har letat överallt nästan utan lycka :/

  • Niklas Berglind wrote:

   Hej!
   Det är en WHYRED ryggsäck. Jag hittade den på deras outletstore.
   Lycka till!
   Bästa,
   Niklas