I´m off to France (klicka här)

Nu sticker jag och familjen på en vecka utan måsten till Frankrike med våra älskade vänner Jenny och David! Här ska semestras! Jag åker direkt därifrån till Berlin och jobbar i 4 dagar på mässan, Bread and Butter. Kanske blir lite tunt med uppdateringar här på bloggen under tiden men någon gång hinner jag säkert säga hej. Under tiden är ni välkomna att surfa loss på min pinterest, min tumblr eller följ mig på instagram, Hannasroom.

Sedan har ni ju alltid mina härliga favoriter att hålla koll på! Sanna, Kia, Niklas och Amelie. Fridas Beauty hittar ni på instagram och dom andra med för den delen:)

Ses snart!

Kram

Hanna6 Comments

 1. Sanna wrote:

  will miss u. skynda er hem! puss

 2. Amelie wrote:

  Ha det så skönt snygging! Puss

 3. Madeleine wrote:

  Men sååå underbart det är du väl värd, njuuuuuut, Kram

 4. Name * wrote:

  Njut goding! xx

 5. Ida&Nike wrote:

  Underbart Hanna!

  Önskar er fantastiska dagar i vackra Fraaance :)

  Kram

  Ida&Nike

 6. sAnna wrote:

  Hej,

  I ditt inlägg från midsommar har du helt fantastiska Isabel Marant-boots på dig. Är de från IM eller någon annanstans?

  Tack för en bra blogg!