INSTAGRAM & MY WEEKEND

1w11

 

För er som är nya här vill jag bara säga, välkomna! Och ni vet att ni kan följa mig på instagram också, hannasroom. Ok, riktigt alla dessa bilder hittar ni inte där. Jag är kanske inte den vildaste av “instapostare” men tycker det är både roligt att följa andra och att dela med mig av vissa delar av mitt arbete och vardag.

 

1w7

 

Mitt enda köp från samarbetet mellan Isabel Marant och H&M. Dessa boots. Ganska nöjd att jag hittade dem i min storlek dagen efter släppet.

 

1w9

 

Nu är tulpanerna här på riktigt. Köpte inga och ångrade mig när jag kom hem. Ibland gör man så dumma saker ;)

 

1w13

1w12

 

Favorit i repris! Kommer bli mycket rotfrukter i ung ett tag nu.. Till min mans förtret. Mohahahaa.. Jag älskar det! Den som lagar får bestämma! Så det så!

 

1w10

 

Kommer också eldas i sjuka mängder här hemma en längre tid framöver. Det är vi rörande överens om hela familjen. Finns inget som höjer mysfaktorn mer!?

 

1w

Prinsarna myser under sjalen/filten med Fridas fina blommönster från Blingo.

1w14

 

Jag tog med mig Tomson och Linda och drog iväg till Ikea i lördags. Vansinne, jag vet, men var bara tvungen!

 

1w5

 

Det jag köpte hittas på hylla 18 fack 3. Nä, det var ju inte särskilt roligt. Det jag ville var att berätta att jag har ett nytt nagellack! Chanel, Rouge Noir, nr18.

 

1w4

Kvällen spenderades på Rich med bästa gänget, mängder av god mat och dryck.

1w2

I söndags var det dags att jobba lite här hemma. Har så galet många saker jag vill få gjort innan jul. Tror inte jag kommer hinna med allt men nu har vi i alla fall nya, lägre ben på sängen!

1w3

Våra små hjälpredor i bästa arbetskläderna från min grymma kollega Björn! Julklappstips!

Det var lite av vad jag har haft för mig i helgen :)One Comment

  1. Madeleine wrote:

    FINA ni är, du å dina små, kram