ISTANBUL

1i12

 

Ja, vi var ju i Istanbul ett par dagar, jag och min älskling. Vi bodde på Pera Palace Hotel, som får absolut godkänt! Jag har typ fem minuter på mig att skicka iväg det här inlägget så jag ska fatta mig kort. Det var i alla fall väldigt härligt även om jag tror att den här staden gör sig bäst några grader varmare ;)

 

1i31

1i29

1i34

1i24

 

Gullig Frank Sinatra lookalike höll låda i samband med afternoon tea varje dag! Han ropade efter varje flicka som gick för – u are lovely! Hehehe.. jätteroligt!

1i22

1i33

 

1i23

1i4

 

 

1i32

Lite turistattraktioner hann vi också med. Moderna Museet och Hagia Sofia 

1i26

1i28

1i27

1i30

En god och väldigt mysig kväll spenderade vi på Restaurang Gile. Vi beställde deras avsmakningsmeny som jag absolut kan rekommendera.

1i13

1i25

1i21

Men bästa middag (ursäkta bilden, ser typ äckligt ut..) var absolut den här!! På Zübeyir. Så sjukt gott! Äkta turkisk grill! Jag blev helt besatt av chilisalladen och deras klassiska sallad. Det var något i dressingen som jag inte kunde definiera men ett par missförstånd senare lyckades vi lista ut var det var som sätter den speciella smaken.

1

Nämligen den här! Eksili sos, Pomegranate. Granatäpple vinäger. Typ. Vansinnigt gott och jag använder den faktiskt för första gången ikväll.

1i19

Glada, mätta och supernöjda gick vi hem och sov länge länge sista dagen.

 5 Comments

  1. Hanna din pälsjacka är så JÄKLA snygg! Var har du köpt den? Skulle verkligen vilja ha en liknande, men har inte lyckats hitta någon bra.

  2. Jennika wrote:

    Tänkte just fråga desamma om jackan! Supersnygg!! :)