2 replies on “PEACH

 • Maria Tvede

  Till Hanna Wessman
  Jag är inne på andra terminen på yrkesutbildningen inredningslitteratur.se certifierad inredare och homestaging. Älskar inredning och design. Söker praktik hos dig nu. Gillar din hemsida och dina arbeten i äntligen hemma.
  Jag har arbeten jag kan skicka fig som mordbrands, kollage, oroduktlistor, planritningar, arkitektritningar om du vill titta. Hoppas på möjlighet att gånorsktisera hos dig. Vill jobba som inredare och stylist sedan hos någon som du tex.
  Med vänlig hälsning,
  Maria Tvede 070-3240763

  Reply
  • Maria Tvede

   Nu blev det fel avstavningsprogrammet förstörde sker här rättelse😉 Moodboards ska det stå😊Hoppas få praktisera …produktlustor…😄

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *