jennieyoga – NY BLOGG!

Jag är mer än glad över att få presentera denna ovanligt inspirerande kvinna för er. Jennie Liljefors är yogakonstnär (eget ord..?) och på hennes helt nystartade blogg kommer vi få tips, råd, inspiration och vägledning till en bättre kropp och ett lugnare sinne. Jag pratade precis med Jennie i telefon och hon har så mycket att ge oss. Hennes kunskap och lugn får mig att vilja hoppa rakt ner i träningskläderna och börja få lite kontroll på denna banankropp som bara vill vika sig dubbelt här jag sitter framför datorn. Efter nyår går starten för ett sundare liv med jennieyoga! Gå in på hennes blogg och läs mer om vem hon är, vad hon har för planer för oss och smakprov på vad vi kommer få se!

Och glöm inte att hälsa henne varmt välkommen hit, vi blir så glada över era hälsningar!

ps. till sommaren ska jag kunna göra sådär ;)

 

 2 Comments

  1. jennie wrote:

    Hej vännen! You bet att du ska! Tack för de fina värmande orden! Godnatt!

  2. kristin wrote:

    Härligt !! Passar mig fint att få lite härlig inspo för sunadre livshållning. Välkommen Jennie!