Killyoga

Yogafröken inhyrd som uppvärmning på killmiddag. Veckan efter var det flera som kom och provade. Heja killar, heja yoga.

Många killar som kommer till mina klasser har fått frågan “Är det inte bara gaykillar som utför yoga?” när dom har berättat för andra att dom ska prova. Så lite osäkra frågar dom mig. Nej, säger jag, yoga är att bejaka alla sina sidor vare sig man är gay eller straight, man eller kvinna. Så till ALLA killar är min uppmaning; Yoga fram det mjuka, flödet, smidigheten i er. Glimten i ögat till både er själva och omgivningen kommer att lysa starkare.

Med yoga tänder man ett ljus som sedan aldrig släcks. Desto mer man praktiserar desto starkare lyser lågan.

 

 

Jag fick ett underbart mail av min bror idag som går på min yoga sedan länge, rakt in i hjärtat gick det, hoppas även på er. “Yogan är magisk! Styrka, balans, stretch och fokus, e fan helt såld som komplement till annan träning..”

Så till alla killar som vill yoga men kanske inte vågar. Till alla killar som  har kollegor och vänner som undrar varför ni ska yoga. Prova att svara “Yoga är kunskapen om förändring. Yoga är att utforska sig själv. Yoga behöver både män och kvinnor för att fortsätta utvecklas. Yoga är att vara modig då man möter sig själv, sin kropp och andning”.

Så yoga är inte gay eller straight, yoga är mod, yoga är coolt.

Men glöm inte komma och prova sedan och känn efter. Nästa killyoga kurs startar den 8/1 2013. En perfekt dag att möta sig själv på.

 

Bara för att retas får ni en bild när jag yogar i höga klackar och jumpsuit, obligatorisk klädsel!

Godnatt:-)

 3 Comments

  1. Niklas wrote:

    Imponerande & inspirerande! Killyoga, I’m in!
    //N

  2. Hanna Wessman wrote:

    Hahaha.. älskar sista bilden! Skulle gärna skicka min man till dig. Tror jag får bearbeta detta över julen ;)