Köket i Äntligen Hemma

Köket i Äntligen Hemma

Igår visades avsnittet där jag fick uppgiften att gör om ett litet och helt vanligt standardkök till en mysig liten oas ingen av oss i teamet ville skiljas ifrån faktiskt. Med relativt enkla medel och utan att riva ut någonting, förutom blandaren, gick jag lös kan man säga. Istället för kakel valde jag en enklar lösning med fototapet från Mr Perswall. Lampan byggde jag med delar från Fredells  och lampor från NUD. Alla fantastiska Josef Frank tyger, som är som små konstverk kommer från Svenskt Tenn.

1kök7

Detta underbara foto kan man köpa av Dennis på Nollimages. Sitter i en ribba ram från Ikea.

1kök12

 

1kök9

 

1kök5

Kontaktplast hittar man i hobbybutiker. Den jag valde kostade 240 kr/m, finns billigare men den här har “griffeltaveleffekt” som går att skriva på! Luckorna kostar 225 kr/st att lämna in på omlackering och det blir verkligen jättebra!

1kök14

1kök4

1kök10

http---webapi.tv4play.se-article-grid-51a352c204bf7220cc004eb8-Hanna_28maj_444

Missade ni programmet igår  men är sugna på att se vad vad vi pysslade med går det fint att se det här!  Och Här hittar du inköpslisor också!8 Comments

 1. Helt fantastist!! <3

 2. Lotta wrote:

  Precis huuur fint som helst! Jag blev så inspirerad så jag var tvungen att genast göra värsta kudd-rokaden hemma och samla ihop de Frank-kuddar vi har och lägga i soffan, och bort med dom andra :D Heja dig!

 3. Lollo wrote:

  Superfint! Var kommer köksbordet ifrån, är på jakt efter ett smalt vitt bord till vårt kök. Du vet inte hur brett det är?
  / Lollo

 4. Matilda wrote:

  Guud så fint!! Du är grym! sådan känsla för färg/form och detaljer! Vilken färg är det på luckorna? Är det en grå nyans?
  / Matilda

 5. [...] Wessman gjorde om detta lilla kök i Äntligen Hemma för ett tag sedan. Jag gillade verkligen att de valde att tapetsera väggen med [...]