MY WEEKEND

IMG_2387

Vilken helg det varit, ingen kan ju ha missat den härliga vädret!

Helgen startade dessutom med att jag fick jag ett blom bud till kontoret. Så när dagen var slut svängde förbi hemma med buketten innan jag åkte bort till Riche där ett gäng vänner väntade.

FullSizeRender

Jag och Emilia var glada att det äntligen var fredag;)

IMG_2402

AW övergick till middag och vi stannade där hela kvällen.

IMG_2408IMG_2406

Lördagsmorgon och solen sken, passade på att starta dagen med en promenad.

IMG_2414IMG_2413

Efter frukost möte jag upp min mamma och bror för att gå till DaySpa. Vi bjöd mamma på 1 h massage och lite spa häng. Har ni inte testat DaySpa kan jag varmt rekommendera det, man köper behandling på timman och lokalen är super mysig!

2IMG_2424
Uppmjukade och oljiga gick vi bort till Broms för en långlunch.

IMG_2428

Efter blev det en sväng på stan och jag blev lite kär i denna lampa från Svenskt tenn.

IMG_2434

På kvällen var det middag hemma hos Anna som byggt om sin lägenhet till en två. Bilder från detta kommer senare, den nya planlösningen är perfekt och jag vill verkligen visa er bilder på detta.

1

På söndagen stod det långpass på schemat. Har slavat med dessa den senaste tiden, men nu är det bara 10 veckor kvar till mitt första lopp så det är bara att sätta igång! 14 km lugn löpning i strålande sol blev det denna gång och planen är att öka tiden 5 min varje vecka.


One reply on “MY WEEKEND

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *