HALL BY HANNA WESSMAN

588757a9d316c8e227633cd53ba695bb

Dagens inredningsinspiration kommer från ingen mindre än vår egen favorit inredare Hanna Wessman! Hennes nya hem är verkligen inspirerande och extremt fint, varje gång jag ser en ny bild så hittar jag något nytt att inspireras av. Men till bild, hallen med den stora spegeln, hur fint är det inte? Heltäckningsmattan ger ett lyxigt och lugnt intryck, den stora runda spegeln tillsammans med den enkla bänken. Perfektion!

Nä, nu ska jag packa ihop här heldagsmöte i underbara Söderköping väntar. Vi ska diskutera aw17, köpa glass på smultronstället och kolla in vår chefs villa som ligger precis vid kanalen och  har 7 (!) öppna spisar. Vill ni följa med och kika in hemma hos han så följ med på snapchat (matildajohnson1) eller instragram @matildajohnson1


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *