tumblr_o8g3i5MTFS1qkpc62o1_1280

Hej!

Tillbaka i stan efter en helt fantastisk lång weekend i både Danmark och Skåne. Har så många bilder att visa er, men semester betyder också att man kommer lite efter i jobbet så just nu ligger fokus på att beta av mailen.. men det kommer jag lovar!

Hittade denna bild på pinterest tidigare gillar verkligen allt trä i kombination av de vita väggarna. Rått trä känns så fint på sommaren och bilden får mig att tänka på sommarhus! Skulle gärna ha ett så här maffigt matbord hemma.


One reply on “WOOD

  • Chatrine

    Här kan du beställa sånt bord – de som finns på hemsidan är med släta (massiva) skivor men det går att få med antika golvplankor också, dvs såna där jättebreda coola. Svensktillverkade förstås :-)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *