Strøby

IMG_3818

Efter heldagen i Köpenhamn åkte vi som sagt ut till min systers killes landställe 40 minuter utanför stan. Strøby är nog det finaste och mysigaste stugområde jag varit i och jag njöt verkligen av att få spendera några dagar här. Bara tre minuters gång från stugan låg havet och deras privata brygga.

Kvällarna var så fina nere vid vattnet!

IMG_3833IMG_3937

IMG_3856

Vi gjorde inte många knop de dagarna. Åt god mat, var ute när det var sol och satt i soffan när det regnade. Är verkligen nära min syster så saknar henne så nu när hon bor i Bryssel. Så att få några dagar själv med henne och lille Astrid var fantastiskt!

IMG_3880IMG_3920

Några av sommarhusen som jag passerade under mina promenader nere vid vattnet!

IMG_3874

Det absolut bästa med dagarna i Danmark var självklart att få kramas med denna.

Astrid mitt lilla hjärta!

IMG_3902

Tack Danmark, Elin och Astrid för några mysiga dagar!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *