QUICK STOP IN STHLM – UPDATE FROM ÖLAND

Hej!

Nu är jag tillbaka i Sthlm i 24 h, ska tvätta, packa om och sen hinna med en riktigt trevlig middag med ett stort gäng vänner ikväll.

Vad har jag då gjort sedan jag kickade in här senaste….

IMG_5013

IMG_5128

Jag och mina älskade syskon! <3

IMG_5097

Semestern började som sagt med ett lite för festligt bröllop nere i Vimmerby.

IMG_5002

Där efter styrde vi bilarna ner till Öland. Veckan på Öland spenderades som en sommarvecka bör, bad, grillmiddagar, utflykter, solnedgångar och härliga släktträffar i Borgholm. Ungefär såhär såg det ut…

1IMG_5286IMG_5190IMG_5219IMG_5344IMG_5257IMG_5280IMG_5202IMG_5354IMG_7405IMG_7415

På lördagen åkte familjen vidare till andra ställen och jag möte upp Ida på södra Öland för att köra vidare till Österlen. Har SÅ många bilder från den vistelsen och lovar er att göra en lite Österlenguide nästa vecka! Har ni inte varit där nere borde ni boka in det, så fint!

Imorgon åker jag som sagt vidare, denna gång väntar kompishäng på Vinön. Ska bli riktigt härligt.

Vill ni hänga på vet ni vart ni gör det, instagram @matildajohnson1 eller snapchat matildajohnson1


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *