ON MY MIND

look

Var tvungen att avbryta min semester idag och köra en dag på kontoret för att sammanställa allt inför måndagens plåtning. Även om det kanske inte är optimalt att arbeta på sin semester, så var det rätt skönt att gå in till kontoret. Beta av lite mail, ta en kaffe med kollegorna och sedan alltid lika kul att planera en plåtning. Hur som helst har jag semester igen från och med nu, men har redan kommit in i höst moodet och sugen på höstmode och allt vad en ny säsong innebär. Höstmode måste ju ändå vara det roligaste modet och framför allt försäsongen när man kan gå barbent men ändå bära en tröja eller jacka. Ny säsong betyder också att en ny garderob ska planeras och här kommer en outfit jag tänker lite extra på för tillfället.

1. Hoodie, en av höstens måsteplagg. Denna grön kommer från HM.

2. Underbara örhängen från kollektionen Stranger från Orit Elhanati

3. T-shirt från Filippa K

4. Omlottkjolen, ännu ett måste denna höst. Denna i läder kommer från LaLaBerlin

5. Guccis discobag. Har haft min i några år nu och tröttar aldrig på den

6. Gubbskor från ATP Atelier, perfekt kontorssko!

7. Gannis fina sandaler för att byta om till inför afterworken


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *