PHOTO SHOOT – WYTE FALL 16

carolinesmode_fw

Måndag och nu är semestern officiellt över för denna sommar. Kickar igång hösten med en plåtning för ett av varumärkena jag är produkt utvecklare för, denna gång är det Wyte Sportwear som ska plåtas. Jag är så nöjd över vårat val av modeller, Emma Mattson har tackat jag till att fronta denna kampanj tillsammans med en kille som heter Linus. Jag har länge diggat Emma och hennes utseende med det stora lockiga håret kommer passa perfekt in i kampanjen. Som ni kanske förstår är jag riktigt taggad för den här dagen, håll nu tummarna för att vädret är med oss!

Häng med på plåtningen på snapchat eller instagram, @matildajohnson1 heter jag på båda och kommer uppdatera flitigt!

Nedan kommer lite kampanjbilder från vårens kollektion då var det super fina Lin Asplund som modellade.

wyte2wyte1


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *