PEDANT LAMP FROM LA REDOUTE

DSC_52151

Att hitta billigare alternativ till heminredningen har på senaste åren blivit lättare och lättare, budgetkedjorna har steppat upp och det har även tillkommit väldigt många fler butiker som säljer inredning. Däremot tycker jag fortfarande att belysning till en bra peng är svårt att hitta. Det är alltid något som inte riktigt känns helt hundra och efter att ha arbetat som produkt utvecklar för belysningen på Granit så vet jag att det även är svårt för butikerna att få ner priset på dessa produkter.

Så när man väl finner en fin lampa till ett bra pris så måste jag såklart dela med det av den till er. Hittade denna bild förra veckan på pinterest och föll direkt för den fina lampan över bordet. Efter lite googlade fick jag reda på att den kommer från postorder företaget La Redoute, inte alls vad jag väntade mig. Har inte sett den live än, men har en bra känsla av att det kommer vara minst lika fin i verkligheten.

324515436_1_CO_1_3020700


One reply on “PEDANT LAMP FROM LA REDOUTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *