Welcome! (Klicka här)

 

Välkommen hit! Jag heter Amelie Adolfsson och jag ska blogga här på Hannasroom.com om hälsa och träning. Det ska bli superkul! Vem är jag då? Sedan ca tre år tillbaka är jag delägare på Stockholm Pilates Center där jag jobbar med Pilatesträning och Garuda. Jag jobbar mest med privatkunder mer har även en del klasser.  Min egna träning består av Pilates, Garuda och Crossfit. Jag försöker att hålla igång 4-5 dagar i veckan, då mår jag som bäst.  Det är inte så att jag alltid varit en träningsmänniska ska ni veta, långt ifrån. Det är ett intresse som har växt fram med åren då jag har insett att jag måste ta hand om min kropp och mitt sinne för att jag ska kunna vara lycklig och bekväm i mig själv. Jag hoppas på att kunna inspirera, tipsa och peppa er till ett snyggare och friskare jag!

 

 6 Comments

 1. Anna Gillar wrote:

  Oj vad jag skulle behöva komma igång!! Pilates är i princip en av de få träningsformer jag provat och faktiskt älskat…Borde kanske ta en sväng förbi era lokaler. Följer här så länge! Anna x

 2. Tanja wrote:

  Amelie! Det ska bli så kul att följa dig här! Jag blir verkligen inspirerad till att prova på Pilates,
  tack och lycka till!

 3. sanna wrote:

  Det ska bli superkul att följa dig här.
  Kram
  sanna

 4. Amelie wrote:

  Tack för härligt pepp! Det känns superspännande att få blogga på den här fina sidan. Kram på er!

 5. Nadine wrote:

  Ååå så fin din nya blogg e gumman!
  Den e nu lagd bland favoriter på datorn :-)

 6. madeleine wrote:

  oh så spännande! det här måste jag följa!