mini rodini, I love u!

Man kan ju tycka att ordet älskar missbrukas ibland. Man kan till och med tycka att det ibland inte alls passar. Kan man t ex älska ett bord? JA, det kan man! Jag slänger mig med detta vackra uttryck oftare än jag säger hej till folk..nästan helt sant. Jag kan liksom inte få nog av att säga det. Såklart är det mina barn, min man och övrig familj som åker på det mest men även mina vänner får nog höra det ganska ofta. Ja, ja Hanna, jag vet att du älskar mig.. (vill bara tillägga att, nej jag är inte en galen bekräftelsejunkie, men om jag känner det så säger jag det) Mina barn kan säga det till sina fröknar, en började visst gråta en gång. Min tvååring slog händerna om hennes kinder, såg henne i ögonen och sa – jag älskar dig. Jag kan inte fatta hur vissa kan tycka att det är störigt och lite sådär jobbigt amerikanskt att säga det mycket. Jag tycker det är härligt och njuter varje gång jag hör det! Faktiskt lite förvånad över att jag aldrig nämnt det här.. Jag Älskar er alla som är här varje dag och ni blir hela tiden fler:) Jag Älskar nämligen att blogga och inspirera och kämpar verkligen för att finna tiden att göra det. Har känt mig lite frånvarande en period men det är för att jag har en hel massa spännande saker på jobbet som jag snart kommer att få berätta mer om. (ogillar egentligen den här typen av spänningspuffar, men det är faktiskt spännande..)

Så, det jag vill komma till är att jag Älskar mini rodini. Färgstarkt,  supercoolt och bekvämt! Jag kommer gå lös. Kolla in ss13 här. Btw! Ni missar väl inte att följa Sanna som har Grym koll på det här med barnmode! Hon bloggar om det och lite annat smått och gott här!

(Sanna är förövrigt en av mina vänner som inte har hört det för sista gången..)

mini rodini ss13.



4 Comments

 1. Sanna wrote:

  Du är gullig :-)
  puss puss

 2. madeleine wrote:

  hahaha vilket underbart inlägg, å vilket härligt “problem” för dina nära å kära att höra det titt som tätt….å du jag är såååå otroligt glad för att du älskar att blogga, för du tillsammans med övriga “hannas-room”-gänget gör det helt klart bäst!!
  Jag ÄLSKAR att kika in här!! Tack för att ni gör det så himla grymt!!
  Å ja jag älskar oxå MiniRodini, Kram

 3. Malin wrote:

  Gu’ vad du är härlig!! Det här inlägget tyckte jag om! Jag älskar folk som älskar! :-) Det blir en mycket gladare och älskligare värld! Förresten, kan jag ha sett dig på Snickarbacken 7 för en vecka sen? :-)

  Ha en härlig dag och TAAAACK för all inspiration!! Älskar’t! ;-)
  /Malin