Mode

Hannas Room Mode Collage

 

För oss på Hanna’s Room handlar inte mode om obärbara trender som svider i plånboken och som du skrattar åt några år senare.

För oss handlar mode om att hitta den stil och de kläder som fångar upp det allra bästa hos en person. Den röda tråden som ger dig styrka och självförtroende. Vi vet att människans yttre präglar vårt humör och vår ork. När vi känner oss snygga och in control blir det lättare för oss att äga vår tillvaro, att fokusera på det vi vill göra och det som får handlingen i livet att gå framåt.

Jag hjälper dig att hitta de där guldkornen som uppdaterar din garderob, tillsammans tar vi fram en stil som överensstämmer med vem du är. Livet är för kort för halvmesyrer, du förtjänar att känna dig stolt över ditt utseende, då mår du även som bäst. En sanning jag får bekräftad av de jag jobbar som stylist åt, oavsett om det är för en teveproduktion, privatlivet eller rent professionellt.

För många mammor räcker tiden sällan till varken för garderobsuppdatering eller för avancerade outfits. Hanna’s Rooms uppdrag består i att kit-you-up så att det allra sista du behöver tänka på är vad du ska ha på dig, oavsett om du ska på fest eller viktigt jobbmöte. Vi ger dig förutsättningarna att koncentrera dig på annat, fullt ut, looking brilliant.