My weekend

Min helg har varit lite av allt. Skratt och gråt. Lycka och förtvivlan. Jag ska inte gå in närmare på det tråkiga men ibland är livet väldigt orättvist och den här helgen har fått mig att ännu mer värdesätta det jag har. Tror att jag är ganska bra på att prata med mig själv om allt jag har att vara tacksam över. Men ibland glider tankarna iväg och fokus hamnar på fel saker.

.

I fredags satte jag igång med ett väldigt roligt uppdrag för Äntligen Hemma. En terass ska förvandlas och jag kommer tipsa om hur man får till den där härliga sommarstämningen.

Det jag håller på med här..får ni se längre fram ;)

Men roligt är det!

I lördags lagades det hälleflundra, från Melanders, med småpotatis och hemgjord bea. Här hemma älskar vi nämligen fisk och bea.

Jag vet. Det här ser inte särskilt gott ut. Typ äckligt. Men det var det inte. Det var helt jäkla fantastiskt.

Vår lilla pojke håller på att bli stor! Fäller faktiskt en tår när jag skriver det här. Är det konstigt? Kanske, men jag tycker det går för fort och hinner knappt med längre. Jag älskade verkligen att vara mammaledig och bara hänga med barnen. Visst jag erkänner att jag höll på att gå av på mitten av längtan ut och jobba, men inte för att det var tråkigt att vara med barnen. Helst skulle jag vilja ha tid med båda. Jobba halvtid kanske :)

Vi firade med familjen. 5 barn, bara pojkar, känns som 10 ;) Pappa 1 och..

pappa 2. Bäst är ni!

Morfar hjälpte till i fiskedammen som bjöd på lite av varje. Stövlar..

..och gamla kalsonger bla..

Detta är jag och min syster. Tror Frida är runt tre och jag fem. Det är pappa som stylat oss. Vi ser ju ganska nöjda ut i alla fall. Jag är så fruktansvärt glad över mina syskon. Dem är helt enkelt fantastiska människor och jag älskar dem högt.

I söndags bjöd mamma och pappa på en av mina absoluta favoriter. Kött i pepparrotsås! Svensk husmanskost. 10 poäng.

 4 Comments

 1. madeleine wrote:

  men alltså herregud vilket underbart inlägg!!! av någon anledning så letar sig en tår nedför min kind, så mycket känslor som bubblade upp i mig, du påminde mig om glädjen jag känner över att barnen växer å mår bra (men ja snääälla kan man få stanna tiden en stund bara), rädslan för att förlora någon av mina nära å kära å framförallt lycka över det vardagliga i livet som att åka hem till mamma å pappa å få äta husmanskost å bara hänga, det är precis vad jag skall göra idag,
  TACK fina Hanna för all inspiration jag hämtar här oavsett om det gäller inredning eller livet i stort, puss å kram å ha en fin valborg å första maj

 2. Kia wrote:

  Jättefint Hanna!

 3. Alex wrote:

  Så jäkla fint inlägg. Och vemodigt på nåt sätt.
  Livet alltså.
  Å Älskade ungar! Önskar ibland man kunde frysa tiden. Å tina den långsamt:)
  Hoppas du har en fin helg!
  Kram /Alex

  • Hanna Wessman wrote:

   Tack söta Alex!
   Ja, det hade varit perfekt! Livet rusar och ibland skrämmer det skiten ur mig. Då är det bara att bromsa och försöka ta in så mycket det bara går.
   Kramar
   Hanna