My weekend

bild

 

Hur min helg varit? Borde kanske bara låta bilderna tala för sig själv. Helt UNDERBART! Sommar på riktigt! Tänk att allt blir så mycket bättre på sommaren. Ren livsglädje. Vi har spenderat dagarna tillsammans med familjen, storfamiljen. Vi har det ju så himla praktiskt att både mina föräldrar och min syster, med familj, bor grannar. Kusinerna leker (och bråkar) och vi lagar mat och snackar skit ;) Och tänk, nu fick jag äntligen ta mitt första dopp för året. Sent för att vara jag måste jag säga. Brukar alltid komma i innan maj är över men inte i år.

 

1h9

 

 

bild

1h3

1h7

1h8

 

1h17

1h18

1h15

1h13

1h

 

1h2

1h4

 

 

1h5

 

Man kan bara önska att fler dagar blir precis så här.

Hoppas solen strålat på er också!3 Comments

  1. Billie the kid wrote:

    Fy fan va nice!! kram

  2. madeleine wrote:

    lägg av, vilken lyx!!!! hur fint bor inte syster å förädrar då? alltså det ser ju bara galet härligt ut, jag skriver som Billie “fy fan va nice” KRAM

  3. sanna wrote:

    sommar, sommar, sommar. Fina ni är hela bunten. Puss