My weekend

Måste erkänna att jag varit väldigt trött den här helgen. Vilat så gott det går och känner mig faktiskt lite piggare, tror köldchocken hjälpte en del i morse. -16 när jag lämnade prinsarna på dagis.. jag menar förskolan ;)  Så här har jag inte sett ut i helgen, bilden är någon vecka gammal och hamnade aldrig på bloggen..har en del sådant på datorn. Vet inte varför jag inte postar allt, tror kanske att ni inte är så jäkla intresserade av vad jag har på mig. Eller? Då och då är det kul tycker jag men vad säger ni? Vill ni ha mer outfitbilder?

Hur som helst, dessa fin fina byxor är från Zara. Jag köpte dom för drygt en vecka sedan så de finns säkert kvar. Väldigt sköna! Kavajen är från Filippa K, T-shirt från COS och skor Zara. (förra året)

Igår hängde vi hemma hos familjen Spångberg som bjöd på riktig julstämning och de godaste lussebullarna jag smakat!

Pulkaåkning tills tårna höll på att förfrysa.

Och någon extra timma i sängen. Så har min helg varit.

Kram

Hanna

 

 

 

 4 Comments

 1. Sanna wrote:

  Dom där brallorna på dig. Dubbeltumme upp.
  puss

 2. Emily wrote:

  JA! Fler outfits!

 3. madeleine wrote:

  håller med Sanna, så snyggt! å ja jag håller med Emily oxå älskar att inspireras av dina outfit bilder! fin måndag till dig Kram

 4. Therese wrote:

  Självklart vill vi se dina outfitsbilder!