MY WEEKEND

1we

Ännu en lugn skön helg bakom mig. Känns bra med höst på det sättet. Man, eller i alla fall jag, tar det lite lugnare. Vi hade middag i fredags. Tanja var festens vackraste med sin växande mage! Snart kommer en till liten människa till oss :)

1we2

Jag testade mina nya byxor från Acne och är supernöjd. Sitter skönt och kommer användas flitigt tror jag.

1we3

Pojkarna sov hos sina kusiner mellan lördag och söndag. Vilken lyx att få sova hur länge man vill! Trist bara att det är ungefär lika länge som barnen vanligtvis låter oss sova ;) Knäppt det där. Jag kan liksom inte sova så länge som jag kunde innan jag fick barn. Vi stannade på middag igår och blev bortskämda av min älskade syster som fan är världens finaste människa!

1w5

Måste tipsa om min nya favorit! (har den på mig typ varje dag;) )Hoodtröja i mjukaste cashmere från Davida.

1fl

Mitt nya skal till telefonen. ForLife, i kampen mot cancer. Beställ på deras sida och var med du med!

1w3

Den här veckan startar jag med ett loppisrace med bästa Sara! :)7 Comments

 1. madeleine wrote:

  härliga bilder!! sova ja haha det var ja mycket bättre på förr,
  vilka snygga skor (nedersta bilden) varifrån kommer dessa? ha en fin vecka Kram

 2. sanna wrote:

  Härliga bilder som alltid! Puss

 3. Kia wrote:

  Fina brallor!

 4. Tanja wrote:

  PUSS på dig fina vackra kompis!

 5. Emma wrote:

  Hej Hanna! Tack för en superinspirerande blogg! Den där cashmere-hoodien ser ut att vara ett kap, undrar vilken storlek du har på bilden? ja e 165 lång o vill ha den sådär oversized som du. så funderar på L el XL?