MY WEEKEND

1w

Så här såg jag ut både i fredags och idag.. Filmade med ÄH i fredags och då är det samma kläder som gäller om en timma igen. Har ett vansinnigt schema hela dagen. Men det brukar ju alltid gå på något sätt :) Tröjan är ny, från Dagmar, byxor Filippa K och skor från Zara.

1w3

Blev tacofredag här hemma. Nu börjar det. Barnen bestämmer. För en som tycker det är roligt att laga mat känns det så där. Tur att det gott i alla fall ;)

1w4

Har köpt den här serien hudvård från Chanel. Men innan jag bryter förpackningen använder jag dessa små provpåsarna. Då vet man om det funkar och slipper ha svindyra cremer i skåpet..som det så lätt blir ;) Än så länge funkar det jättebra! Känns väldigt sköna och lugnande för huden. Återkommer om detta ;)

1w5

1w6

1w7

1w8

1w2

Favvotröja var på även på lördagen :)

1w9

1w10

 

Världens bästa guddotter. Min lilla prinsessa :)

1w12

 

Sanna roddade i köket som vanligt. Fram med saker, Vips, bort med saker och fram med nytt ;) Alltid lika fantastiskt att bli serverad och omhändertagen. Själv låg jag på soffan, i alla fall en liten stund, och njöt av våra barn förtjusande skratt över det gemensamma intresset för kiss och bajs. Hahahaa.. så sjukt roliga var dom. Till barnen serverades det pizza och vi åt en smarrig kycklingsallad med chili och chevré. Toppades med hemgjord äppelpaj. Underbart!

1w11

 

Efter det fick jag order om läggdags.

1w13

Kvällen avslutades med Lejonkungen och lördagsgodis. En fin helg. Tack för det.

 

 2 Comments

  1. sanna wrote:

    Ha ha ha.. härliga bilder. Främst den suddiga på dig i Lous säng å så den i tv rummet där Tom krampaktigt håller i sin pil och den softa posen på tigern. Vilken härlig röra. Ni är bäst! Puss s ( kökspedanten)