MY WEEKEND

1ww

Vi startade vår helg med middag på vår kvarterskrog och mycket av diskussionerna handlade om vad vi skulle hitta på med våra två lediga dagar.

1w12

1w14

Bestämt och klart! Det skulle bli en heldag på skridskobanan. Jag grundade med det bästa jag vet till frukost. Världens godaste müsli från Baker & Spice som min älskade vän Sanna köpte med sig senast hon var där! Underbart med vänner som vet vad man tycker om :) Kan säga att den är slut nu så blir att ta sig till London snart igen Sanna ;)

1w10

1w9

1w8

I lördagskväll var vi ganska trötta och jag blev sittande en stund innan jag kom på något att laga till middag. Fick en hel massa bra förslag på instagram men orkade inte gå och handla så det fick bli lite av, man tager vad man haver..

1w7

Rotfrukter har vi alltid hemma, kryddade med basilika, färsk chili, paprika och vitlök.

1w6

Kyckling hade jag i frysen. Brukar köpa tunnskuren. Går snabbare att tina och tar lättare smak av kryddor än hela filéer. Stekte dem snabbt i olja som jag föst smaksatte med basilika, vitlök och chili. Låter kryddorna dra i oljan i 10-15 min på svagvärme, eller tills den fått tillräckligt med smak, innan jag steker kycklingen.

1w5

Serverade med ruccola, chilidressing, valnötter och granatäppelkärnor.

1w4

Söndagen spenderas i Hammarbybacken med både morbror och morfar till hands. Inte en sur min på hela dagen! Fantastiskt! Och måste säga att jag är så imponerad av dessa små som lärt sig åka helt själva på bara en dag!

1w13

1w3

1w

Det sista som hände i söndags innan läggdags. Livespelning till tandborstningen av farbror Ruben!

 

 2 Comments

  1. Kia wrote:

    Farbror Ruben är min favorit farbror!

  2. Madeleine wrote:

    härligt det ser ut!