My weekend

Har varit en fin helg. En sovmorgon (vi får en var..sorgligt kan man tycka om man inte har barn, men jag kan peppa mig själv hela veckan med det. På lördag är det min tur att få sova ut igen. Tänk om mitt 25-åriga jag kunnat förstå vad riktig trötthet handlar om..hehe..) Vi sitter alltid länge vid frukostbordet på helgerna. Gör i princip aldrig planer före lunch, väldigt härligt tycker jag. Att inte stressa är det bästa som finns.

Platsbygd soffa. Mina killar fixar det mesta.

Vad det här är. Av och påknapp till fläkten såklart.

Min älskade vän Anna skämde bort mig med 1/2 kg hummer.

Vägrade hoppa in i bilen..

Hängde på Tekniska.

Tittade på spännande pyttedjur.

Löjligt road mamma.

Fin måndag på er!

Hanna

 4 Comments

 1. Kia wrote:

  Åh jag blir avundsjuk!

 2. Sanna wrote:

  Härligt, dör på bilderna på N. ( vet inte hur man gör hjärtan :-)!
  Puss

 3. Anna wrote:

  Tänk att vi löste världens alla gåtor tillsammans på en enda kväll! Vi är så bäst! Love

 4. madeleine wrote:

  ljuvligt!! vi brukar inte heller göra planer innan lunchtid på helgerna men det var innan simskolan gjorde sitt inträde 0900 på lördagmornar….