My weekend (klicka här)

Jag har jobbat hela helgen. Galet just nu faktiskt, men jag ska klara det. Håller bla på med en modeplåtning som jag stylar.  Allt ovan, köpt på Pärlshopen, ska bli armband och halsband. Jag har alltid gjort egna smycken, håller gör dem inte men det blir som man vill och när dem går sönder är det bara att fixa nytt.

Sprang förbi de här fina kuddarna men hade så bråttom att jag inte hann ta reda på vart dem kommer ifrån.. Fina sommarfärger i ösregn och +6 grader KALLT.

Parkerade om bilen igår kväll. I pyjamas och ballerina. Fashionista Javissta ;)

 

 5 Comments

 1. madeleine wrote:

  ha ha ha älskar sista bilden!!!
  kuddarna helt ljuvliga!!
  förresten vart kommer dina ballerina ifrån? kram

 2. Louise wrote:

  Hihi :) Glöm inte att andas och njuta, för det märks att du älskar det du gör! Kram L

 3. Lola wrote:

  Darling kommer du ner till västkusten och behöver andas lite mellan så får du gärna komma hit! Love